Onze leveranciers

Warning: could not find configured photo-gallery.

Nauwe samenwerking

Versgroothandel G. Jansma Wijhe BV onderhoudt al jaren contacten met diverse leveranciers in binnen- en buitenland, zoals in België, Duitsland, Italië en Spanje en koopt zelfstandig in. Zo werken we nauw samen met een aantal regionale producenten, zoals met onze vleesleverancier die speciaal voor ons vers rund- en varkensvlees portioneert. Zoekt u een specifiek product? Wij kennen de markt en helpen u graag. Indien gewenst nemen we artikelen voor u op voorraad.

Concurrerende prijzen

We zijn altijd op zoek naar nieuwe, onderscheidende producten van de beste kwaliteit, of het nu gaat om onze getouwde beenham met ambachtelijke uitstraling, het speciale assortiment vleeswaren voor de volautomatische snijlijn of de voorgesneden 2-plaksverpakking. De prijs-kwaliteitverhouding staat echter voorop. Als regionale grossier gespecialiseerd in een aantal versgroepen kunnen we ons daardoor uitstekend meten met de landelijk opererende (horeca)groothandels.

Snel en flexibel

Extra voordeel dat wij daarbij kunnen bieden, is het persoonlijk contact, maar bovenal de korte, directe lijnen. We komen bijna dagelijks bij onze afnemers en kunnen snel en flexibel op hun (bestel)wensen reageren. We bezorgen op vooraf afgesproken dagen. Ook levering op meerdere dagen per week is mogelijk. Nabestellingen brengen we, mits voor 9.00 uur ontvangen, dezelfde dag nog. Dat noemen we service. Onze routevertegenwoordiger bezoekt ook ú graag en zet uw bestelling hoogstpersoonlijk voor u in uw koel- en/of vriescel.