Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op het gebruik van de website www.jansmaversgroothandel.nl (hierna "de website") die wordt beheerd door Jansma Versgroothandel (hierna "wij", "ons" of "onze"). Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met de onderstaande voorwaarden en bepalingen.

  1. Algemene informatie: De informatie op de website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ons best doen om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, kunnen we geen garantie geven voor de volledigheid, juistheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de verstrekte informatie. Het gebruik van de verstrekte informatie is geheel op eigen risico.

  2. Productinformatie: De productinformatie op de website, inclusief maar niet beperkt tot prijzen, beschikbaarheid en specificaties van producten, is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. We streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie te allen tijde volledig en foutloos is.

  3. Externe links: De website kan links bevatten naar externe websites of bronnen die niet onder onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, inhoud, advertenties, producten, diensten of andere materialen op dergelijke externe websites. Het volgen van links naar externe websites is op eigen risico en wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor enig verlies, letsel, schade of nadeel dat voortvloeit uit het gebruik ervan.

  4. Intellectuele eigendom: Tenzij anders vermeld, zijn alle inhoud en materialen op de website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, handelsmerken, ontwerpen, lay-outs en software, beschermd door intellectuele eigendomsrechten en zijn eigendom van Jansma Versgroothandel of de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om de inhoud of materialen van de website geheel of gedeeltelijk te kopiëren, reproduceren, wijzigen, verspreiden of gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.

  5. Beperkte aansprakelijkheid: Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enig direct, indirect, incidenteel, gevolg- of speciaal verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van de website of de verstrekte informatie. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van gegevens, inkomsten, winst, bedrijfsactiviteiten of reputatie.

  6. Wijzigingen: We behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de website, inclusief deze disclaimer, te wijzigen, bij te werken of te verwijderen.

Door gebruik te maken van de website, stemt u in met deze disclaimer en aanvaardt u dat alle beslissingen die u neemt op basis