Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

OVER G.JANSMA WIJHE

Sterk in de regio
G. Jansma Wijhe BV is dé regionale versgroothandel van Overijssel en Gelderland.Vanuit Wijhe (Overijssel) bezorgen we met onze eigen koelwagens een breed en diep assortiment vers vlees, vleeswaren, brood-, toast- en maaltijdsalades, barbecueproducten, kaas, kruiden, specerijen, regionale en internationale (vleeswaren) specialiteiten binnen een straal van zo’n 75 kilometer en daarbuiten. We kunnen daardoor snel en flexibel opereren.

Tevreden klanten
We maken graag een afspraak om u meer te vertellen over ons uitgebreide assortiment, waarmee we ons als modern familiebedrijf al tientallen jaren onderscheiden binnen een brede kring van tevreden afnemers uiteenlopend van slagerij tot restaurant en van groentespeciaalzaak tot instellingskeuken. Klanten prijzen ons ruime assortiment, onze scherpe prijzen, maar vooral onze hoge servicegraad en leveringsbetrouwbaarheid.

Onderscheidende producten
Onze klanten zijn trouwe klanten. We zijn trots op de vaak jarenlange relaties die we met hen onderhouden en koesteren die ook. Om onze afnemers optimaal te bedienen, zijn we altijd op zoek naar het juiste assortiment, de mooiste ambachtelijke kwaliteitsproducten en de laatste producttrends in binnen- en buitenland. U kunt bij ons dan ook rekenen op een actueel assortiment tegen concurrerende prijzen.

Marktconforme prijzen
Ondanks onze bescheiden omvang kunnen wij ons als regionale en gespecialiseerde versgroothandel meten met de landelijk opererende (horeca)groothandels. We voeren een breed en diep assortiment en kunnen dat tegen scherpe prijzen aan onze afnemers aanbieden. Benieuwd naar alle voordelen van inkopen bij Versgroothandel G. Jansma Wijhe BV?