Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

WAAR STAAN WE VOOR

Uw inkoop goed geregeld
We ontzorgen u graag. Zaken doen met Versgroothandel G. Jansma Wijhe BV betekent zaken doen met een partner die als geen ander weet en begrijpt waar u als versspecialist, horecaondernemer of kok behoefte aan heeft. We kennen uw branche en uw klant en adviseren u dan ook graag en persoonlijk over uw assortimentssamenstelling of wijzigingen daarin.

Geen minimale ordergrootte
Als spin in het web onderhouden we nauwe contacten met meerdere leveranciers en zijn we goed en snel op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, productinnovaties en -introducties. We helpen u graag om deze trends te vertalen naar uw praktijk en zijn altijd bereid nieuwe of speciale artikelen voor u te bestellen dan wel op voorraad te nemen. G. Jansma Wijhe BV hanteert geen minimale ordergrootte.

Bestellen: online of telefonisch
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, vandaar dat onze voorkeur uitgaat naar het telefonisch opnemen van bestellingen. Hierdoor kunnen we zeer goed inspelen op uw wensen. Wij zullen u op vaste tijden bellen. Vanzelfsprekend is online bestellen mogelijk. Hiervoor dient u een inlogcode aan te vragen. Bestellen via mail en fax is natuurlijk ook mogelijk. Dankzij een eigen wagenpark en een efficiënte, logistieke organisatie kunnen we ook nabestellingen snel afleveren: vóór 9.00 uur besteld, is dezelfde dag in huis.

Persoonlijke bezorging
Onze routevertegenwoordigers spreken in principe een vaste dag met u af en zetten uw bestelling persoonlijk bij u in de koel- of vriescel. Zij laden hun eigen wagens ’s ochtends in en houden derhalve goed zicht op uw (vaste) order. Mede dankzij onze korte lijnen zijn zij daardoor in staat eventuele vragen direct en adequaat te beantwoorden. Ook kunnen zij op deze manier wensen snel terugkoppelen. We zitten kort op de bal en bedienen u op uw wenken.

Alle voordelen op een rij:

· Persoonlijk contact
· De routevertegenwoordiger is uw vaste contactpersoon
· Korte lijnen
· Klantgericht advies over het juiste assortiment
· Geen minimumordergrootte
· Meerdere bestelmogelijkheden: telefonisch, online, fax en mail
· Levering op vaste dagen, meerdere leverdagen mogelijk
· Snelle (na)levering op dezelfde dag · Bezorging tot in de koelcel