Smekker, da's pas lekker!

Bij Jansma Versgroothandel kunt u terecht voor de lekkerste ambachtelijke Smekker sauzen. Dit merk is exclusief bij ons verkrijgbaar. Deze sauzen hebben een unieke en hoge hoge smaakintensiteit, die de smaakpapillen zeker zal aanspreken. Met een saus van Smekker wordt alles pas echt lekker!

In een handige knijpfles

De meeste sauzen zitten in flessen, waar al snel mee geknoeid wordt. Onze Smekker sauzen worden geleverd in handige knijpflessen met een tuitje, zodat iedereen de saus netjes op zijn bord krijgt. Bovendien is de Smekker fles transparant van kleur. U ziet dus direct hoeveel er nog over is. Wij verkopen de volgende hoeveelheden: 

 • Bakjes van 250 ml
 • Flessen van 500 ml
 • Emmers van 3 kg

Ontdek de 11 smekker sauzen

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren. Bij de shoarma eten we bijvoorbeeld liever een andere saus dan bij de hamburger. Daarom hebben wij van Smekker voor u verschillende smaken, die allemaal even lekker zijn: 

 1. BBQ kamikazesaus
 2. Beenhamsaus
 3. Boer’nsaus
 4. Hamburgersaus
 5. Knoflooksaus
 6. Pittige Knoflooksaus
 7. Piri piri Saus
 8. Sweet Chilisaus
 9. Whiskeyroom Saus
 10. Ravigotesaus
 11. Romige Kerriesaus

Zelf deze sauzen bestellen?

Inmiddels zijn deze ambachtelijke sauzen een waar succes op vele verkooppunten. Wilt u voortaan ook genieten van de hoge smaakintensiteit? Of wilt u uw klanten saus van Smekker voorzetten? Dan helpen wij u met plezier verder. Ook bieden wij voor retailers een mooi display van hout aan, waarmee u de sauzen verzorgd kunt presenteren. Via de pagina contactgegevens leest u hoe u ons kunt bereiken. Graag vertellen we u meer over onze heerlijke Smekker sauzen!