Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

ONZE MARKTEN

Van vleeswaren tot conserven
G. Jansma Wijhe BV is van oudsher gespecialiseerd in een breed pakket (bulk)vleeswaren naast een eveneens breed en diep assortiment ambachtelijk geproduceerde en gesneden vleeswaren voor zelfstandig slagers. Dit altijd scherp geprijsde aanbod is in de loop der jaren fors uitgebreid en bestaat naast een totaal pakket voor de barbecue onder andere uit diverse binnen- en buitenlandse versspecialiteiten, vlugklaar artikelen, brood-, toast- en maaltijdsalades, meerdere kaassoorten en mediterrane producten. Ook bieden we vers geportioneerd rund- en varkensvlees aan.

Afnemers in foodretail en foodservice
Met dit brede en diepe assortiment spelen we in op de behoefte van versspeciaalzaken, supermarkten en ook aanbieders in foodservice om in hun marktgebied te domineren of liever gezegd: te excelleren. Steeds meer hoteliers, restauranteigenaren, cateraars, koks van instellingskeukens, eetcafés, broodjeszaken, vis- en kaasspecialisten maar ook bakkers, poeliers en ondernemers in de ambulante handel weten ons dan ook te vinden. Zij doen graag een beroep op onze persoonlijke, overtuigende en klantgerichte aanpak.

Vakkennis en ervaring
Als versgroothandel zijn we meer dan een grossier. Met onze ruime kennis van de diverse branches binnen foodretail en foodservice en onze jarenlange ervaring zetten we als betrokken partner marktontwikkelingen om in concrete kansen en zijn we in staat uw assortimentswensen optimaal, snel en flexibel in te vullen. We denken graag met u mee.